Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

2.8.2017

Lisätty pinssejä valikoimiin.

Pyydä edullinen tarjoushintamme!

PAINETUT, -ELMALOIDUT JA STANSSATUT PINSSIT alk. 0,29 € / kpl 

 

Ohessa kuvia painetuista mallipinsseistä. Pinssin päällä epoxi pinta joka suojaa pinssiä naarmuilta. Tämä pinssi soveltuu käyttöön silloin kun halutaan painaa vaativa logo.  Tai logossa on useita eri värejä tai liukuvärejä. Pinssin saa haluttuun muotoon. Suosittu malli. Perhoslukko sisältyy pinssi hintaan. Yleisimmät koot 13 - 30 mm

Ohessa kuvia emaloiduista pinsseistä. Emaloitu pinssi on arvokkaan oloinen. Pinssi valmistetaan lyömällä eli stanssaamalla. Lyömisen jälkeen pinssien värit täytetään tarkkana käsityönä. Tämän jälkeen pinssit kuumennetaan kovassa lämmössä hyvän lopputuloksen takaamiseksi. Perhoslukko sisältyy hintaan. Yleisimmät koot 13 - 30 mm.

Ohessa kuvia stanssatuista pinsseistä. Muutoin sama kuin emaloitu pinssi, mutta ilman värejä. Pinssi kiillitetaan ja sitä on myös mahdollista hiekkapuhaltaa elävän pinnan saamiseksi pinssin pintaan. Lopputuloksena pinssi on pelkistetty ja erittäin elegantti. Sopii hyvin vaikkapa arvopinssiksi. Perhoslukko sisältyy hintaan. Yleisimmät koot 13 - 30 mm.

OLE HYVÄ JA PYYDÄ TARJOUS ALLA OLEVALLA TARJOUSPYYNTÖLOMAKKEELLA. TAI VAIHTOEHTOISESTI VOIT LÄHETTÄÄ TARJOUSPYYNNÖN SUORAAN LOGOINEEN grancon@grancon.fi VASTAAMME NOPEASTI!

Lomakkeen kentät, joissa on * merkki, ovat pakollisia täyttää.