Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

2.3.2019.

Nyt pinssit ilman aloituskuluja! Pyydä tarjous!

 

2.8.2017

Lisätty pinssejä valikoimiin.

Pyydä edullinen tarjoushintamme!

PAINETUT, EMALOIDUT JA STANSSATUT PINSSIT alk. 0,29 € / kpl 

 

Ohessa kuvia painetuista mallipinsseistä. Pinssin päällä on epox-pinta, joka suojaa pinssiä naarmuilta. Tämä pinssi soveltuu käyttöön silloin, kun halutaan painaa vaativa logo. Tai mikäli logossa on useita eri värejä tai liukuvärejä. Pinssin saa haluttuun muotoon. Perhoslukko sisältyy pinssi hintaan. Yleisin pinssikoko on noin 13 - 30 mm.

Ohessa on kuvia emaloiduista pinsseistä. Emaloitu pinssi on arvokkaan oloinen. Pinssi valmistetaan lyömällä eli stanssaamalla. Lyömisen jälkeen pinssien värit täytetään tarkkana käsityönä. Tämän jälkeen pinssit kuumennetaan kovassa lämmössä hyvän lopputuloksen takaamiseksi. Perhoslukko sisältyy hintaan. Yleisimmät koot 13 - 30 mm.

Ohessa kuvia stanssatuista pinsseistä. Muutoin sama kuin emaloitu pinssi, mutta ilman värejä. Pinssi kiillitetaan ja sitä on myös mahdollista hiekkapuhaltaa elävän pinnan saamiseksi pinssin pintaan. Lopputuloksena pinssi on pelkistetty ja erittäin elegantti. Sopii hyvin vaikkapa arvopinssiksi. Perhoslukko sisältyy hintaan. Yleisimmät koot 13 - 30 mm.

OLE HYVÄ JA PYYDÄ TARJOUS ALLA OLEVALLA TARJOUSPYYNTÖLOMAKKEELLA. TAI VAIHTOEHTOISESTI VOIT LÄHETTÄÄ TARJOUSPYYNNÖN SUORAAN LOGOINEEN grancon@grancon.fi VASTAAMME NOPEASTI!

Lomakkeen kentät, joissa on * merkki, ovat pakollisia täyttää.