Grancon – Laaja valikoima laadukkaita liikelahjoja nopealla toimituksella.   |     Instagram

Brodeeratut / kudotut kangasmerkit

Brodeeratut ja kudotut kangasmerkit työvaatteille ja mainostekstiileille

Brodeerausmerkki on tyylikäs tapa luoda yhtenäistä ilmettä työpaikalla tai tiimin kesken. Brodeerattu tai kudottu kangasmerkki tarkoittaa kankaaseen ommeltua tai kudottua kuviota, joka yleisimmin on logo tai teksti. Brodeerattu / kudottu kangasmerkki on arvokkaan näköinen ja kestävä merkintä, jonka voi silittää tai ommella monenlaisiin tekstiileihin. Tyypillisesti brodeerattava kangasmerkki käy seuraaviin tuotteisiin: lippikset, hupparit ja softshell-takit, pikeepaidat, pelivaatteet ja haalarit.

Brodeeraus ja kudonta on näyttävä logomerkintä

Työntekijät, urheilujoukkueet ja tapahtumajärjestäjät hyötyvät brodeeratuista asusteista monella tapaa. Brodeeraus viestittää myös vapaa-ajan vaatteissa yhteenkuuluvuutta, yhdistää henkilön tiettyyn yritykseen ja luo yhtenäistä ilmettä esimerkiksi porukalla matkustettaessa. Brodeerauksen hinta riippuu merkinnän koosta, ja se sovitaan tapauskohtaisesti.

Klikkaa tuotetta nähdäksesi siitä lisää kuvia!

Näytetään kaikki 2 tulosta

Brodeerattavat ja kuodttavat kangasmerkit! Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella tai soita meille suoraan numeroon 045 111 9393. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen grancon@grancon.fi.

Kysy tarjous!

045-111 9393 grancon@grancon.fiPyydä tarjous. Vastaamme nopeasti!


Voit halutettasi lähettää logon/painoaineiston. Suurin sallittu tiedostokoko 10M.