Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Grancon Liikelahjatalo -

Aidosti kotimainen yritys!

Grancon on varmin valinta, kun kyse on liikelahjoista

Wenger-linkkuveitsiYrityksellämme on vankka kokemus liikelahja- ja promootiotuotteista. Olemme täysin kotimainen toimija! Yrityksenä olemme toimineet vuodesta 2005, mutta avainhenkilöstöllämme on kokemusta alalta vuodesta 2001 alkaen. Toimimme pääsääntöisesti Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueella, mutta kauppaa teemme ympäri Suomen.


Yrityksen toimintafilosofiana on tarjota:

  • Henkilökohtaista ja helppoa palvelua: Myyjämme tulevat tarvittaessa paikan päälle suunnittelemaan liikelahjakampanjasi yhdessä kanssasi. Kanssamme toimiessasi sinun ei tarvitse selailla kuvastoja - saat konkreettisen tuotteen heti nähtäväksesi, jolloin näet heti mitä olet tilaamassa.

  • Edulliset hinnat, mutta aina laadukkaat tuotteet: Pystymme tarjoamaan tuotteemme usein huomattavasti kilpailijoitamme edullisempaan hintaan. Lisäksi myymämme tuotteet kertovat ammattiylpeydestämme - emme myy huonoja tuotteita, sillä ne edustavat yritystänne, jolloin myös niiden on oltava huippulaatuisia.

  • Joustavaa kaupankäyntiä ja nopeita tehdastoimituksia: Toimitamme tuotteet usein suoraan valmistajalta, jolloin väliportaat jäävät pois ja toimitus on nopea. Toimimme myös asiakaslähtöisesti ja joustavasti - jokainen kauppa on meille yksilöllinen ja toimimme koko toimitusketjun ajan asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti tilauksesta laskutukseen.