Grancon – Laaja valikoima laadukkaita liikelahjoja nopealla toimituksella.   |     Instagram

Pipot

Pipo omalla painatuksella tai logolla

Pipo on suosittu mainoslahja, jota voi käyttää ympäri vuoden. Laadukas pipo yrityksen logolla sopii erinomaisesti liikelahjaksi ja jaettavaksi erilaisissa tapahtumissa osallistujille muistoksi tapahtumasta ja yrityksestäsi. Pipo on käytännöllinen ja pitkäikäinen liikelahja tai brändituote. Pipot omalla painatuksella ovat tykättyjä henkilöstön, asiakkaiden ja sidosryhmien parissa.

Pipo sopii jokaiselle

Kevyt trikoopipo tai lämmin retropipo ovat kummatkin pitkäikäisiä ja miellyttäviä käyttää. Värivaihtoehtoja ja malleja on runsaasti, ja niistä löytyy sekä rennompaa että sporttisempaa ilmettä arkeen ja vapaa-aikaan. Painatus tehdään toiveidenne mukaisesti. Heijastinmerkkaus on hyvä vaihtoehto, kun tarkoituksena on näkyä pimeään vuodenaikaan ja korostaa käyttäjän turvallisuutta. Meiltä saat suosituimmat pipomallit yrityksen logolla. Kysy tarjous ja etsitään teille paras ratkaisu!

Klikkaa tuotetta nähdäksesi siitä lisää kuvia!

Pipoa käyttävät kaikki. Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella tai soita meille suoraan numeroon 045 111 9393. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen grancon@grancon.fi

Kysy tarjous!

045-111 9393 grancon@grancon.fiPyydä tarjous. Vastaamme nopeasti!


Voit halutettasi lähettää logon/painoaineiston. Suurin sallittu tiedostokoko 10M.