Grancon – Laaja valikoima laadukkaita liikelahjoja nopealla toimituksella.   |     Instagram

Mainoskarkit

Mainoskarkit omalla logolla

Laadukkaat ja herkulliset mainoskarkit ovat perinteinen valinta mainoslahjaksi messuilla, seminaareissa ja muissa tapahtumissa. Mainoskarkit logolla tuovat brändisi kaikkien huulille, ja ovat aina ilahduttava tapa näkyä. Mainosmakeiset ovat luonteva keskustelunavaus ja hyvä syy pysähtyä hetkeksi juttelemaan. Yrityksen logomakeiset maistuvat myös kokoushuoneessa, vastaanottotiskillä tai kahvikoneen kyljessä, jossa ne ilahduttavat kävijää ja kohottavat tunnelmaa pienellä eleellä. Karkit maistuvat monille kohderyhmille ja tilanteissa, joissa kynät eivät kiinnosta. Karkeissa ei ole aloituskuluja, ja tilaat nopeasti haluamasi määrän.

Mainoskarkit jokaiseen makuun

Mainoskarkeissa on runsaasti makuvaihtoehtoja ja toteutustapoja, omansa jokaiseen tilanteeseen ja jokaiselle yritykselle. Valikoimaamme kuuluvat erilaiset suklaat, karkit ja tikkarit sekä pastillirasiat. Kääremakeiset ja suklaat ovat takuuvarma vaihtoehto messukarkeiksi. Pastillirasiat taas ovat tyylikäs vaihtoehto give away -tuotteeksi, kun haluat jättää osallistujille positiivisen muiston. Ideoimme kanssanne teille parhaan ratkaisun, joka on kustannustehokas, laadukas ja herkullinen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Klikkaa tuotetta nähdäksesi siitä lisää kuvia!

Mainoskarkit saavat suun hymyyn. Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella tai soita meille suoraan numeroon 045 111 9393. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen grancon@grancon.fi

Kysy tarjous!

045-111 9393 grancon@grancon.fiPyydä tarjous. Vastaamme nopeasti!

  • Voit halutettasi lähettää logon/painoaineiston. Suurin sallittu tiedostokoko 10M.