Grancon – Laaja valikoima laadukkaita liikelahjoja nopealla toimituksella.   |     Instagram

Heijastimet

Heijastimet omalla logolla tai kuvalla!

Heijastin logolla on joka syksyn hittituote. Heijastinta tarvitsee Suomessa jokainen. Yritykselle heijastin on erinomainen valinta mainoslahjaksi, johon liittyy positiivisia mielikuvia, ja jota käytetään mielellään. Heijastin mainoslahjana palvelee käyttäjäänsä ja saavuttaa näkyvällä paikalla yhä uusien ihmisten huomion. Heijastin kiinnitetään usein hihaan, reppuun tai lastenvaunuihin, mutta perinteinen heijastinkauppa ei juuri kuluttajaa houkuta: niitähän saa yrityksiltä ilmaiseksikin!

Heijastin logolla!

Osuva ajoitus ja tyylikäs toteutus varmistavat, että yrityksenne heijastin on se, johon katse kohdistuu. Autamme sinua valitsemaan sopivan heijastimen yrityksen omalla logolla tai omalla kuvalla. Heijastimen valinnassa kannattaa huomioida heijastimen materiaali, pohjaväri ja painatus, joihin jokaiseen löytyy useita vaihtoehtoja. Myös kiinnitysmekanismilla on tärkeä merkitys käytettävyyteen ja kokonaisvaikutelmaan. Kysy rohkeasti lisää, niin etsimme teille sopivan ratkaisun!

Klikkaa tuotetta nähdäksesi siitä lisää kuvia!

Näytetään kaikki 2 tulosta

Heijastin logolla alk. 0,39 € / kpl. Pyydä tarjous heijastimista alla olevalla lomakkeella tai soita meille suoraan numeroon 045-111 9393.
Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen grancon@grancon.fi.

Kysy tarjous!

045-111 9393 grancon@grancon.fiPyydä tarjous. Vastaamme nopeasti!

  • Voit halutettasi lähettää logon/painoaineiston. Suurin sallittu tiedostokoko 10M.